Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréninky v tělocvičně

3. 5. 2009

                                       Ahoj všem!

 

Mám pro vás pár informací o našem tréninku přes dobu, co nebude led. Jak jistě všichni víte přes SMS, kterou všem posílal náš trenér Standa Hanuš od 21. 4. 2009 máme tréninky a to v tělocvičně KDS každé úterý od 19:30 hod!

 

Tréninky jsou pravidelně a žádné peníze nás to nestojí! Takže by byla velká škoda toho nevyužít.

 

Jelikož se náš moc neschází, tak to musíme nějak napravit, zatím stále chodí ti stejní lidé a co si pamatuji je nás na soupisce o mnoho více! Vím, že to každnému nevyjde pokaždé, ale aspoň omluvenka by neuškodila, abychom veděli, kolik se nás sejde. Je mnoho způsobů jak se omluvit, jak tady na webu tak přes sms. Už padly i návrhy, že se budou vybírat pokuty za neomluvení, tak bacha na to :-)

 

Tím bych tedy ráda všechny poprosila, aby se zde pod článkem vyjádřili, zda s nimi můžeme počítat i přes léto a nebo až zase bude led.

 

Co se týká tréninku v tělocvičně, tak se nemusíte bát žádného cvičení nebo tak něco. Prostě klasika, pár kliků, dřepů nějaké to posilování :-) Ba ne, prostě stačí jen hokejka a boty a hraje se!

 

Ještě všem napíšu sms a snad se ozvete ať ostaní vědí, na čem jsme. Jinak všechny, co už byli potrénovat moc chválím a jen tak dál!

 

Tak zatím ahojky a sejdeme se v úterý v tělocvičně!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

uterky

Lulu,4. 5. 2009 16:17

Ahojky, souhlasim s Elly. Jsou tréninky, komu to nevychazí, dejte vědět, ať aspoň víme, s kým můžem počítat a s kým ne... A opravdu chodí jen ti samí lidi, na začátku se říkalo, že se přizpůsobíme,aby mohlo chodit, co nejvíc lidí, když padl návrh úterý 19:30 nikomu to nevadilo, nikdo se neozval, tedy pokud nepočítám Janu K., která kvůli tomu musí chodit pozdě spát:-), takže v tom by být problém taky neměl a pokud s tím máte někdo problém, tak to napište...