Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stračenky na prvoligový tým nestačily

18. 3. 2011

Sedlčany - V sobotu se na Zimním stadionu v Sedlčanech hrálo přátelské hokejové utkání žen. Proti sobě nastoupily Stračenky Sedlčany a ESA Praha, hrající 1. ligu žen. Utkání se hrálo na 3 x 20 minut a řídili ho rozhodčí Kensek a Sosnovec.

p1010001_denik_clanek_solo.jpg

Stračenky – Esa Praha
2:10 (0:3, 2:4, 0:3)

„Bohužel, na návštěvě se projevilo krásné jarní počasí a do ochozů tak dorazilo jen několik desítek diváků,“ litoval menší hlasové podpory fanoušků trenér sedlčanského týmu Stanislav Tichý.

 

Samotné utkání začalo rychlou brankou hostujícího družstva. Stračenky, ač se snažily, nedokázaly dobýt branku soupeře, který lépe kombinoval a střílel také branky. Po 1. třetině byl stav 0:3 pro Pražanky.

I po přestávce se opět prosazovala hlavně hostující děvčata a bylo to už 0:4. Stračenky se však nevzdávaly a v polovině druhé části hry vstřelily v rozmezí 25 vteřin 2 góly! Rázem bylo znovu o co hrát 2:4. „Vlivem nepřesností našich děvčat však potom začal dávat branky opět hostující tým a skóre postupně narostlo po druhé části hry až na 2:7,“ komentoval závěr druhé třetiny Tichý.

V poslední části se domácí hokejistky ještě snažily s výsledkem pohnout, ale proti byla velmi dobrá brankářka HC Esa, která zmařila několik dobrých příležitostí domácích. A tak znovu udeřili hosté a třemi brankami v závěru upravili skóre na konečných 2:10.

Branky Sedlčan: Aneta Kadeřábková, Eliška Chaloupková.

Po konci utkání byly vyhlášeny nejlepší hráčky. Za domácí to byla Aneta Kadeřábková a za hosty Tereza Bobková – autorka 5 branek.

“Chtěli bychom poděkovat všem, kdo pomohli k organizaci tohoto utkání a hlavně divákům, kteří přišli děvčata podpořit,“ vzkázal Tichý.

Další akce hokejistek proběhne na ZS Sedlčany v sobotu 26. března. Tentokrát to bude turnaj ženských týmů za účasti HC Kobra Praha, HC Stračenky Sedlčany, HC Lvice Dublovice a HC Černý Zmije Praha. Účast, netradičně na bruslích, přislíbila i bývalá vynikající tenistka Helena Suková. V turnaji bude hájit barvy týmu HC Černý Zmije Praha.

Vstupné na tuto akci bude zdarma.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář