Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš první turnaj

21. 1. 2009

 

Obrazek

13.dubna 2008 se konal na zimním stadionu v Sedlčanech hokejový turnaj žen za účasti třech týmů. Tohoto turnaje se účastnily také Stračenky ve složení: Červenková Jana, Jelenecká Petra, Jiráčková Olina, Krejčová Jana, Stiegerová Jana, Nováková Nikola, Eisenreichová Lenka, Járková Lenka, Susserová Zuzana, Chaloupková Eliška, Moulíková Lucie, Mařincová Michaela, Srncová Katka, Flessnerová Jitka a Hulanová Ivana. Trenéři týmu: Standa Tichý, Jirka Požárek a Standa Hanuš.

 

A teď k turnaji:

po nezbytné poradě v kabině jsme měli před sebou těžkého soupeře, tým Kačenek z Příčov s kterým jsme v našem premierovém utkání v březnu prohrály vysoko 1:7, tentoktát se ale obraz hry změnil, soupeře jsme od začátku nepouštěly do velkých šancí, pokrývaly jejich rozhodující hráčky a přišly i góly.Po pěkných přihrávkách se v Příčovské síťi objevily hned 3 puky a ještě několik šancí zůstalo nevyužito. V závěrečné třetině soupeřky upravily skore už jen kosmeticky z trestného střílení na 1:3 v náš prospěch.

Druhým naším soupeřem bylo družstvo Lvic z Dublovic - povětšinou náš tréninkový partner. Naše Staračenky, ač měly zápas v nohách utkání zvládly na jedničku a od začátku se tlačily před branku Lvic, kterou nakonec dobily a dvěma krásnými góly rozhodly utkání. Soupeř ač hrozil z rychlých brejků branku nevstřelil a tak mohly u Stračenek po vítězství 2:0 propuknout zasloužené oslavy z vítězství v turnaji.

 

Tímto všem děvčatům z týmu Stračenek děkuji za velmi dobrý přístup při tréninku, za nasazení během utkání a za krásný sportovní zážitek. Soupeřkám děkujeme za fér hru a za projevené gratulace.Díky holky.

 

A jak by řekla Jana ,, my jsme vyhráli,, !!!

 

 

HC KAČENKY PŘÍČOVY - STRAČENKY SEDLČANY

1:3

branky: Tereza Kalašová ( sam.nájezd ) - 2x Eliška Chaloupková, 1x Zuzka Susserová

 

 

STRAČENKY SEDLČANY - LVICE DUBLOVICE

2:0

branky: Eliška Chaloupková, Zuzka Susserová

 

 

LVICE DUBLOVICE - HC KAČENKY PŘÍČOVY

1:3

branky: Marcela Spilková - Renata Grínová, Tereza Kalašová a Vendula Humhalová

 

 

NEJRYCHLEJŠÍ BRUSLAŘKOU se stala Eliška Chaloupková ( Stračenky ), druhá skončila Romana Čermochová ( Lvice ), třetí Jana Krejčová ( Stračenky ).

 

NEJLEPŠÍMI HRÁČKAMI turnaje byli vyhlášeny: Eliška Chaloupková ( Stračenky ), Marcela Spilková ( Lvice ) , Galina Humhalová ( Kačenky ).

 

Pořadí v turnaji:

1.místo - Stračenky Sedlčany

2.místo - HC Kačenky Příčovy

3.místo - Lvice Dublovice

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář