Jdi na obsah Jdi na menu
 


HC Kobra Praha - HC Stračenky Sedlčany 9:2 - 10. 4. 2010

5. 8. 2010

Zápas byl naplánován od 17 hodin. Do Prahy byl hromadný výjezd autobusem - a bylo to super, děkujeme trenére! Jen škoda, že s námi nejelo více fanoušků. Pěkně jsme si po cestě vyzdobili autobus, aby všichni věděli, kdo jede . Hrací čas byl dán na 3x20 minut, což pro nás byla nová zkušenost a ke konci zápasu, to bylo znát, jelikož nám došly síly .

První třetina bylo k našemu úžasu dosti vyrovnaná a skončila nerozhodným stavem 0:0, což nás velice překvapilo, ale také nabudilo do druhé třetiny.

V druhé třetině se nám podařilo dát první gól a otevřeli jsme skóre - 0:1. Toto vedení nám ovšem dlouho nevydrželo, protože Kobra vzápětí vyrovnala - 1:1. Do konce druhé třetiny byly vidět ještě dva góly.  Stav po druhé třetině - 2:2.

Třetí třetina pro nás byla zlomová a bylo už to takové  "peklo". Síly nám docházely, a tak už jsme nestačily držet krok s holkama z Kobry a bylo to poznat i na skóre. Nakonec holky z Kobry upravily skóre na konečných 9:2. Ovšem i tak pro nás to byl přáteláček velice podařený, jelikož jsme nasbíraly spoustu, pro nás důležitých, zkušeností.

Jelikož náš tým nebyl v plné sestavě, podpořilo nás i pár holek z HC Lvice Dublovice. Holky, moc díky, bez vás by to nešlo!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

článek

Stany,28. 8. 2010 20:21

Moc hezky napsané, Eliško. Taky se mi to moc líbilo :-)